Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Αποτελέσματα αγώνων Ακαδημιων 03/10/2020



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΔΟΞΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ



Κ – 10 ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ‘’GREEN’’ 

ΦΙΛΙΚΟ

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Αρκετά καλή προσπάθεια από τα παιδιά μας που δείχνουν ότι βρίσκονται σε σωστό δρόμο. Συνεχίζουμε την δουλειά και θα έρθουν και τα αποτελέσματα σύντομα…





Κ – 8 ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ RESPECT

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΑΟ ΚΟΡΩΠΙ

Καταπληκτική εμφάνιση από τα αστεράκια μας που δείχνουν τρομερή πρόοδο από παιχνίδι σε παιχνίδι!!!! Μπράβο στον προπονητή μας Άρη Τσαγδη για την δουλειά που κάνει αλλά και παίκτες του που ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του και σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά τους!!!!


Κ-14 ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ 

ΦΙΛΙΚΟ

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ   4 – 4  

Παπαμιχαλης 4

Με έναν καταπληκτικό Παπαμιχαλη και με συνολικά εξαιρετική παρουσία από όλα τα παιδιά, η Κ-14 του Κώστα Σπηλιοπουλου ήρθε ισόπαλη 4-4 με την πολύ καλή ομάδα του Ολυμπιακού Βάρης. Το ματς ήταν πάρα πολύ όμορφο και προσέφερε αρκετές συγκινήσεις σε όσους το παρακολούθησαν. Αν μάλιστα ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε καλύτερη κατάσταση τότε θα βλέπαμε ακόμη ομορφότερα πράγματα και από τις δυο ομάδες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το πλούσιο θέαμα που μας προσέφεραν και συνεχίζουμε την δουλειά για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ που ξεκίνα σύντομα!


Κ – 12 ΤΖΟΥΝΙΟΡ ‘’RED’’ 

RESPECT 

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΑΟ ΚΟΡΩΠΙ  

Αρκετά καλή εμφάνιση από την ομάδα του Αλεξίου που δυστυχώς δεν φάνηκε στο τελικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες μας έπαιξαν όμως σωστό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να είχαν επιτύχει περισσότερα τέρματα αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Η ομάδα όμως μέσα από την σωστή δουλειά που γίνεται θα βρει τον δρόμο της με υπομονή και παρουσία στις προπονήσεις. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια στους παίκτες και των δυο ομάδων!






Κ – 10 ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ‘’RED’’ 

RESPECT

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΑΟ ΚΟΡΩΠΙ  

Πολύ καλή παρουσία από την ομάδα μας απέναντι στην επίσης πολύ καλή ομάδα του ΑΟ Κορωπίου. Συγχαρητήρια σε όλους για την παρουσία τους και μέσα από τις προπονήσεις θα έρθει και ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση!



Κ – 18 ΕΦΗΒΟΙ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΕΠΣΑΝΑ

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ  – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ   0 – 2 

Η εξαιρετική εμφάνιση του δευτέρου μέρους δεν ήταν αρκετή να μας δώσει κάτι βαθμολογικά σε αυτή την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ. Αν μάλιστα είχαμε μπει με το ίδιο πείσμα από την αρχή του αγώνα τότε το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό… Όπως και να έχει όμως πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε την δουλειά για να έρθουν και τα αποτελέσματα.